Translations of this page?:

Common problems

  • “MySQL server has gone away”
    • If you are getting this error message and you're using PHP 5.3 try disabling persistent connections by editing Feng Office's config file (config/config.php) and changing the value of DB_PERSIST to false.

Discussion

PLEASE NOTE: Comments to the wiki should only contain suggestions and questions that help us to improve the manual (and not the software). These comments will be deleted as soon as the information has been integrated into the manual.

Posts that do not contribute to the DOCUMENTATION of the project will be DELETED.

Ask QUESTIONS on the product here.
Report BUGS here.
Propose NEW FEATURES here.


dan, 2010-12-14 17:27

Suddenly getting 500: Internal Server Error when ever i go to overview pages…thoughts?

Francisco Ponce de León, 2010-12-22 15:10

May be it is an .htaccess issue? Have you tried that? I would suggest you to seek for answer in forums anyway. Greetings!

Nic, 2011-03-29 08:29

Hi! I have the “Missing lang.js” problem… :-(

It is the same prob using en_us or de_de … any idea?

Thanks!

Kandi, 2011-06-08 03:16

I am also having an issue with Missing lang.js

does not matter the language that is used

Please let me know what to do to fix it

Francisco Ponce de León, 2011-06-08 10:48

Hello Kandi, in what Feng Office version are you experiencing this missing lang issue? Have you checked your error logs for further information?

Nic, 2011-06-08 14:35

Hi Kandi!

i get rid of the prob. after following the this hint:

“I made a quick change in /application/layouts/website.php to fix the problem for my test. I replaced the following line. <?php echo add_javascript_to_page(with_slash(ROOT_URL) . 'language/' . Localization::instance()→getLocale() . ”/lang.js”); ?> The replacement is: <?php print add_javascript_to_page('/language/' . Localization::instance()→getLocale() . ”/lang.js”); ?>”

It worked for me - i hope it will help you too… ;-)

Nic

Kandi, 2011-06-20 19:16

I have tried the most current one and the one before that still have the same issue

I tried the fix you posted, and then I do not get a page at all

Nic, 2011-06-21 09:57

Hi Kandi!

that's not a good news.

Maybe you could try this one: http://forums.fengoffice.com/index.php?topic=409.15

Nic

Jay, 2011-06-25 17:04

Hi,

I have been using the open source version of feng office with much success until now. When I go to access my login page, nothing appears in my browser. it's just a blank screen. Any thoughts as to what might be causing this issue?

Thanks in advance for any help!

Jay

Francisco Ponce de León, 2011-06-27 13:40

I would suggest you looking for further information in the forums. Regards!

Enter your comment
 
troubleshooting.txt · Last modified: 2013-02-27 18:06 (external edit)
 
Except where otherwise noted, content on this wiki is licensed under the following license: CC Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported


Terms of Service | Privacy and Security policies | Copyright © 2014 fengoffice.com