Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

nl:progressbar [2010-08-03 21:11]
antoon
nl:progressbar [2013-02-27 18:06] (huidige)
Regel 3: Regel 3:
  
 Deze plugin toont een voortgangsbalk wanneer u een bestand uploadt via Feng Office. Vereiste is dat  Perl geïnstalleerd is op de server. Uploads worden uitgevoerd door middel van een Perl-script dat het geüploade bestand in de tmp map in Feng Office opslaat, samen met informatie over de totale omvang van het bestand. De GUI roept periodiek een PHP script op dat de vooruitgang op basis van de grootte van het tijdelijke bestand en de totale grootte van het bestand berekent. De voortgangsbalk , bijgewerkt met deze info, laat zien hoe veel van het bestand is geüpload. Deze plugin toont een voortgangsbalk wanneer u een bestand uploadt via Feng Office. Vereiste is dat  Perl geïnstalleerd is op de server. Uploads worden uitgevoerd door middel van een Perl-script dat het geüploade bestand in de tmp map in Feng Office opslaat, samen met informatie over de totale omvang van het bestand. De GUI roept periodiek een PHP script op dat de vooruitgang op basis van de grootte van het tijdelijke bestand en de totale grootte van het bestand berekent. De voortgangsbalk , bijgewerkt met deze info, laat zien hoe veel van het bestand is geüpload.
- 
 ===== Hoe deze plugin te installeren =====  ===== Hoe deze plugin te installeren ===== 
  
-1 - Zorg ervoor dat u Perl geïnstalleerd heeft met CGI, File:: Copy, FILE:: PATH, IO:: Bestand +1 - Zorg ervoor dat u Perl geïnstalleerd heeft met CGI, FILE::COPY, FILE::PATH, IO::File
  
 2 - Pak de plugin uit in uw Feng Office installatie  2 - Pak de plugin uit in uw Feng Office installatie 
Regel 41: Regel 40:
  
  c - Probeer het uploaden van een bestand in uw Feng Office ;)  c - Probeer het uploaden van een bestand in uw Feng Office ;)
 +
 ===== Hoe deze plugin te gebruiken ===== ===== Hoe deze plugin te gebruiken =====
  
  Tijdens het uploaden van een bestand zult U de voortgang zien van het percentage dat van het bestand is geüpload.  Tijdens het uploaden van een bestand zult U de voortgang zien van het percentage dat van het bestand is geüpload.
nl/progressbar.1280880680.txt.gz · Laatst gewijzigd: 2013-02-27 18:02 (Externe bewerking)
 
Tenzij anders vermeld valt de inhoud van deze wiki onder de volgende licentie: CC Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported


Terms of Service | Privacy and Security policies | Copyright © 2020 fengoffice.com