Translations of this page?:

Login

Rendszeres bejelentkező képernyő

A rendszeres bejelentkezési képernyő, amit akkor lát, ha Feng Office telepítés URL-címét beírja.

Ön képes lesz arra, hogy bejelentkezzen Feng Office-ba az e-mail címével vagy a felhasználónevével. Így nem kell emlékeznie még egy felhasználónévre.

Lehetőségek

A „Lehetőségek” pontra kattintva másik nyelvet választhat a Feng Office használatához.

Az elfelejtett jelszó visszaszerzése

Ha elfelejtette jelszavát, kattintson az „Elfelejtette a jelszavát?” Linkre a bejelentkező képernyőn. Kap egy űrlapot, amely lehetővé teszi egy új jelszó kérését. Mivel az e-mailek titkosítatlanul küldi a rendszer, ezt az ideiglenes jelszót az első belépés után azonnal meg kell változtatni user account.

FIGYELEM: Csak akkor kérhet új jelszót az e-mail címével, ha már létezett felhasználói fiók. Az új jelszót elküldjük az e-mail címére. Ha hibaüzenetet kap, akkor próbálkozzon egy másik e-mail címmel.

Bejelentkezés utáni időtúllépés

Ha már nem dolgozik a Feng Office-ban egy bizonyos ideig, a Feng Office biztonsági okokból automatikusan kijelentkezik. Ezt nevezik a munkamenet időtúllépésnek. Akkor ez a speciális bejelentkezési ablak jelenik meg automatikusan:

Kilépés

A kijelentkezési hivatkozás (Logout|Kilépés) megtalálható a jobb felső sarokban a bejelentkezett felhasználó neve mellett:

Discussion

PLEASE NOTE: Comments to the wiki should only contain suggestions and questions that help us to improve the manual (and not the software). These comments will be deleted as soon as the information has been integrated into the manual.

Posts that do not contribute to the DOCUMENTATION of the project will be DELETED.

Ask QUESTIONS on the product here.
Report BUGS here.
Propose NEW FEATURES here.


Enter your comment
 
hu/login.txt · Utolsó módosítás: 2013-02-27 18:06 (külső szerkesztés)
 
Hacsak máshol nincs egyéb rendelkezés, ezen wiki tartalma a következő licenc alatt érhető el: CC Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported


Terms of Service | Privacy and Security policies | Copyright © 2020 fengoffice.com