Πίνακας Περιεχομένων

[ Σημειώσεις | Ηλεκτρονική αλληλογραφία | Επαφές | Ημερολόγιο | Έγγραφα | Εργασίες | Σύνδεσμοι δικτύου | Ώρα | Αναφορά ]

Μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας

To Feng Office μπορεί να λειτουργήσει σαν ένα εργαλείο ηλεκτρονικής αλληλογραφίας για τους χρήστες του. Μπορείτε να στείλετε και να λάβετε μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ενός POP3 ή IMAP λογαριασμού σας. Το Feng Office υποστηρίζει κρυπτογράφηση SSL/TSL.

Όψη λίστας

Γραμμή εργαλείων

Προσθέτοντας ή επεξεργάζοντας λογαριασμούς ηλεκτρονικής αλληλογραφίας

Το να προσθέτετε ένα νέο λογαριασμό ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο Feng Office είναι το ίδιο με το να προσθέτετε ένα νέο λογαριασμό ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο εργαλείο ηλεκτρονικής αλληλογραφίας σας (δλδ, Thunderbird, Outlook, Apple Mail). Βασικά εισάγετε το λογαριασμό ηλεκτρονικής αλληλογραφίας σας, τη διεύθυνση του διακομιστή σας, τα στοιχεία εισόδου σας, συν τις επιλογές κρυπτογράφησης.

Διαγράφοντας λογαριασμούς ηλεκτρονικής αλληλογραφίας

Αν το επιθυμείτε μπορείτε να διαγράψετε έναν υπάρχοντα λογαριασμό ηλεκτρονικής αλληλογραφίας οποιαδήποτε στιγμή.Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας και επιλέξετε “Διαγραφή λογαριασμού ηλεκτρονικής αλληλογραφίας”:

Θα εμφανιστεί ένα παράθυρο το οποίο θα σας ζητάει επιβεβαίωση για τη διαγραφή ακι θα σας επισημαίνει ότι θα διαγραφούν μαζί και όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας:

Μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και περιοχές εργασίας

Τα μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας είναι ανεξάρτητα από τις περιοχές εργασίας - είναι προσωπικά για τον καθένα. Αυτό σημαίνει πως τα μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας σας είναι διαθέσιμα μόνο σε εσάς. Μόνο αν θέσετε κάποια μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας σε περιοχές εργασίας τότε κάθε χρήστης με δικαιώματα να διαβάζει μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας σε εκείνη την περιοχή εργασίας θα μπορεί να τα διαβάσει.

Μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και έγγραφα

Μετακινώντας τα μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που περιέχουν συνημμένα έγγραφα σε μια περιοχή εργασίας, θα τοποθετήσει τα συνημμένα αυτά στην περιοχή εγγράφων.

Συχνές ερωτήσεις

Κρυπτογράφηση

Υποστηρίζει το Feng Office SSL/TLS κρυπτογράφηση?

Ναι, για εισερχόμενα (POP3/IMAP) και για εξερχόμενα (SMTP) μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Υποστηρίζει το Feng Office GPG κρυπτογράφηση?

Όχι.

Πρωτόκολλα

Υποστηρίζει το Feng Office POP3?

Ναι.

Υποστηρίζει το Feng Office IMAP?

Ναι.

Υποστήριξη ΙΜΑP

To ΙΜΑP εργαλείο του Feng Office δεν αποθηκεύει τα απεσταλμένα και τα πρόχειρα μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο διακομιστή ΙΜΑP. Αποθηκεύονται μόνο τοπικά στο Feng Office.

Υπηρεσίες webmail

Υποστηρίζει το Feng Office το Gmail?

Ναι. Για να στήσετε το Feng Office με το λογαριασμό σας του Gmail ελέγξτε πρώτα ότι το επιθυμητό πρωτόκολλο (POP3 ή IMAP) είναι ενεργοποιημένο στις Ρυθμίσεις λογαριασμού Gmail. Στην ίδια σελίδα θα βρείτε έναν σύνδεσμο που σας μεταφέρει στη σελίδα βοήθειας του Gmail.

Υποστηρίζει το Feng Office το Hotmail?

Αυτή τη στιγμή το Feng Office δεν υποστηρίζει το Hotmail.