Πίνακας Περιεχομένων

Dashboard

Το dashboard (που εντοπίζεται κάτω από την καρτέλα Επισκόπηση) είναι η πρώτη οθόνη που εμφανίζεται όταν συνδέεστε στο Feng Office. Παρέχει τις πιο πρόσφατες και πιο επείγουσες πληροφορίες από όλες τις μονάδες. Για παράδειγμα μπορείτε με μια ματιά να δείτε ποιές εργασίες και ποιά ορόσημα εκκρεμούν, ποιά μηνύματα και ποιά σχόλια έχουν αναρτηθεί πρόσφατα, ή ποιά έγγραφα έχουν ανέβει.

Widgets

Το dashboard αποτελείται από widgets. Κάθε widget εμφανίζει πληροφορίες από συγκεκριμένη μονάδα ή από συγκεκριμένο τύπο πληροφορίας. Το widget Σημειώσεις για παράδειγμα εμφανίζει τις πιο πρόσφατες εγγραφές από την μονάδα Σημειώσεις, ενώ το widget Τελευταία σχόλια εμφανίζει τα πιο πρόσφατα σχόλια από όλες τις μονάδες. Όπως μπορείτε να δείτε, ο τίτλοι των widget είναι αρκετά επεξηγηματικοί. Παρακαλώ σημειώστε τα χρώματα των widget - είναι τα ίδια με αυτά στην προβολή λεπτομερειών του αντίστοιχου τύπου αντικειμένου.

Ρυθμίζοντας το dashboard

Μπορείτε να επιλέξετε ποιά widgets εμφανίζονται στο dashboard. Αυτό αποτελεί μια μεμονωμένη ρύθμιη για κάθε χρήστη και άρα αποτελεί μέρος της περιοχής ρυθμίσεων του λογαριασμού χρήστη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ: Επειδή τα widgets σχετίζονται με συγκεκριμένες μονάδες, ένα widget θα παραμείνει αόρατο εάν η αντίστοιχη μονάδα έχει απενεργοποιηθεί από τον διαχειριστή του Feng Office, ακόμα και αν το επιλέξετε να εμφανίζεται στις προτιμήσεις του λογαριασμού. Για παράδειγμα: Εάν ο διαχειριστής αποκρύψει την μονάδα “Σημειώσεις”, αυτό δεν θα αποκρύψει μόνο την καρτέλα “Σημειώσεις” αλλά και το widget “Σημειώσεις” από το dashboard.

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των εξής widget:

Προβολή ως λίστα

Εάν δεν σας αρέσει ο τρόπος που οι πληροφορίες εμφανίζονται στο dashboard, μπορείτε να μεταβείτε στην προβολή τυπικής λίστας. Απλά κάντε κλικ στο κουμπί στην επάνω δεξιά γωνία του: