Πίνακας Περιεχομένων

Διαχείριση λογαριασμού χρήστη

Για να διαχειριστείτε τον λογαριασμό του χρήστη σας (συμπεριλαμβανωμένων των προτιμήσεών σας) παρακαλώ κάντε κλικ στον σύνδεσμο “Λογαριασμός” στην πάνω δεξιά γωνία. Αυτό θα σας φέρει την προβολή λεπτομερειών για το λογαριασμό σας.

Προβολή λεπτομερειών

Ενημέρωση προφίλ

Κύρια ενότητα

Το εμφανιζόμενο όνομα είναι αυτό που θα βλέπουν οι άλλοι χρήστες του Feng Office. Από προεπιλογή είναι το ίδιο με το όνομα του χρήστη σας, αλλά είναι καλό να το αλλάξετε (π.χ. Κατερίνα Παπαδοπούλου αντί για katepapa).

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο προφίλ του χρήστη σας χρησιμοποιείται για όλα τα ηλεκτρονικά μυνήματα που σας στέλνει το Feng Office, όπως ειδοποιείσεις για νέες εργασίες. Επομένως είναι πολύ σημαντικό να είναι η πληροφορία αυτή ενημερωμένη.

Ο τίτλος είναι το πεδίο όπου γράφετε ένα ακαδημαϊκό δίπλωμα, μία περιγραφή δουλειάς ή κάτι παρόμοιο.

Ενότητα: Επιλογές διαχείρισης

Έχετε πρόσβαση στις επιλογές διαχείρισης μόνο εάν είστε διαχειριστής. Αυτές οι επιλογές περιλαμβάνουν την πιθανότητα να αλλάξετε το όνομα χρήστη (το οποίο χρησιμοποιείτε για να συνδεθείτε στο Feng Office) και την εταιρεία στην οποία ανήκετε.

Μπορείτε επίσης να καθορίσετε εάν θα πρέπει ή όχι να έχει ένας χρήστης δικαιώματα διαχειριστή. Αυτό προφανώς έχει νόημα εάν επεξεργάζεστε το προφίλ ενός άλλου χρήστη (όχι το δικό σας προφίλ).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Ενότητα: Ζώνη ώρας

Επιλέγοντας τη ζώνη ώρας που κατοικείτε, εξασφαλίζετε ότι οι πληροφορίες για ημερομηνία και ώρα είναι προσαρμοσμένες στην τοπική ώρα.

Ενημέρωση άβαταρ

Το άβαταρ είναι μια εικόνα που σας αντιπροσωπεύει στο Feng Office. Μπορείτε να ανεβάσετε μία εικόνα εδώ οποιαδήποτε ώρα. Εάν ήδη έχετε ένα άβαταρ, μπορείτε να αλλάξετε ή να διαγράψετε την εικόνα σας.

Δημιουργώντας επαφή με δεδομένα χρήστη

Αυτή η εντολή θα δημιουργήσει μια επαφή βασιζόμενη στο προφίλ του χρήστη σας. Αυτή η επαφή και το προφίλ χρήστη σας θα συνδεθούν. Είναι μια καλή πρακτική να δημιουργήσετε μία συνδεδεμένη επαφή, καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να παρέχετε την πλήρη διεύθυνσή σας, τους αριθμούς τηλεφώνου και ούτω καθεξής. (Για μεγαλύτερη κατανόηση παρακαλώ διαβάστεΚατανοώντας τη διαφορά μεταξύ χρηστών και επαφών.)

Επεξεργασία προτιμήσεων

Οι προτιμήσεις είναι καθολικές ρυθμίσεις που αφορούν τη συμπεριφορά του Feng Office που μπορεί να ελεχθεί από κάθε χρήστη ατομικά.

Επιλογές πίνακα

Αυτή η ενότητα σας επιτρέπει να ελέχετε ποια widgets είναι ορατά στον πίνακά σας και τι εμφανίζουν. Για περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλώ δείτε τη σελίδα Πίνακας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Από τη στιγμή που τα widget σχετίζονται με συγκεκριμένες λειτουργίες, ένα widget θα παραμέινει αόρατο εάν η αντίστοιχη λειτουργία έχει απενεργοποιηθεί από το διαχειριστή του Feng Office σας ακόμα και αν έχετε επιλέξει να εμφανίζεται αυτό το widget στης προτιμήσεις του λογαριασμού σας. Για παράδειγμα: Εάν ο διαχειριστής σας κρύψει τη λειτουργία “Σημειώσεις” , αυτό συνεπάγεται την απόκρυψη όχι μόνο το στηλοθέτη “Σημειώσεις” αλλά και το widget “Σημειώσεις” από τον πίνακά σας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το widget των διαγραμμάτων δεν είναι ακόμη λειτουργικό (όπως στο Feng Office 1.4.1).1)

Γενικές επιλογές

Αυτή η ενότητα καλύπτει μερικές γενικές πρτιμήσεις για τον λογαριασμό του χρήστη σας.

Επιλογές εργασιών

Σε αυτήν την ενότητα μπορείτε να ρυθμίσετε κάποιες προτιμήσεις που αφορούν Εργασίες.

Αλλαγή κωδικού πρόσβασης

Μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης οποιαδήποτε ώρα. Ο νέος κωδικός πρόσβασης δεν θα είναι ορατός αλλά θα εμφανίζονται τελείες. Για να αποφύγετε τυχόν ορθογραφικά λάθη θα πρέπει να επαναλάβετε τον νέο κωδικό στο δεύτερο πεδίο εισαγωγής.

Δικαιώματα

Τα δικαιώματα χρήστη καθορίζουν ποια δεδομένα επιτρέπεται να δει και να χειριστεί ένας χρήστης. Χωρίζονται σε συστεμικά δικαιώματα και δικαιώματα περιοχής εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα μπορείτε να δείτε στο κατανοώντας τα δικαιώματα χρηστών (ενότητα δικαιώματα επιπέδου χρήστη).