Разлики

Тук са показани разликите между избраната и текущата версия на страницата.

Препратка към сравнението на версиите

bg:tags [2010-02-23 15:46]
127.0.0.1 външна редакция
bg:tags [2013-02-27 18:06] (текуща)
Ред 5: Ред 5:
 ===== Добавяне и премахване на етикети ===== ===== Добавяне и премахване на етикети =====
  
-{{:tags3.jpg|}}+{{:bg:notes-edit-view-tags-bg.png|}}
  
-Етикетите могат да се прикачат към практически всеки обект в OpenGoo. Един обект може да се отбелязва не само с един, но и с произволно много етикети.+Етикетите могат да се прикачат към практически всеки обект във Feng Office. Един обект може да се отбелязва не само с един, но и с произволно много етикети.
  
 Добяването на етикет става, като просто се изписва името му в съответното поле. За да добавите повече от един етикет, използвайте запетайки за разделители. Докато изписвате името на етикета, ще забележите, че се появява подсказка под формата на падащо меню, която ви предлага измежду съществуващите етикети, започващи с буквите, които вече сте написали. По този начин добавянето на етикети става по-бързо. Добяването на етикет става, като просто се изписва името му в съответното поле. За да добавите повече от един етикет, използвайте запетайки за разделители. Докато изписвате името на етикета, ще забележите, че се появява подсказка под формата на падащо меню, която ви предлага измежду съществуващите етикети, започващи с буквите, които вече сте написали. По този начин добавянето на етикети става по-бързо.
Ред 15: Ред 15:
 ===== Филтриране на обекти от съдържанието, използвайки етикети ===== ===== Филтриране на обекти от съдържанието, използвайки етикети =====
  
-{{:tags1.jpg|}}+{{:bg:tags-list-bg.png|}}
  
 За да филтрирате информация относно присвоените й етикети, просто щракнете на някой етикет в долния ляв ъгъл на екрана. Филтрирането се извършва моментално. Етикетите не са подредени по азбучен ред, а според броя отбелязани с тях обекти, като най-отгоре стои най-често използваният етикет.((http://forums.opengoo.org/index.php?topic=261)) Имайте предвид, че можете да избирате само по един етикет наведнъж. За да филтрирате информация относно присвоените й етикети, просто щракнете на някой етикет в долния ляв ъгъл на екрана. Филтрирането се извършва моментално. Етикетите не са подредени по азбучен ред, а според броя отбелязани с тях обекти, като най-отгоре стои най-често използваният етикет.((http://forums.opengoo.org/index.php?topic=261)) Имайте предвид, че можете да избирате само по един етикет наведнъж.
  
-Изчистването на филтъра по етикети става като просто се щракне на най-горната връзката ''Всички''.+Изчистването на филтъра по етикети ставакато просто се щракне на най-горната връзка ''Всички''.
  
 Забележете, че даден етикет ще се появи в този списък едва когато с него бъде отбелязан поне един обект. Съответно, етикетът ще изчезне от списъка в момента, в който престане да се използва дори и от един обект. Забележете, че даден етикет ще се появи в този списък едва когато с него бъде отбелязан поне един обект. Съответно, етикетът ще изчезне от списъка в момента, в който престане да се използва дори и от един обект.
  
-Ако списъкът ви съдържа много етикети и не можете да откриете измежду тях някой конкретен, можете да го потърсите използвайки полето ''Filter tags...'' (в българския интерфейс: ''Филтриране на етикети...''). В момента, в който започнете да изписвате името му, ще получите като подсказка само етикетите, които отговарят на въведения низ:+Ако списъкът ви съдържа много етикети и не можете да откриете измежду тях някой конкретен, можете да го потърсите използвайки полето ''Филтър по етикети...''. В момента, в който започнете да изписвате името му, ще получите като подсказка само етикетите, които отговарят на въведения низ:
  
-{{:tags2.jpg|}}+{{:bg:tags-search-suggest-bg.png|}}
bg/tags.1266947199.txt.gz · Последна промяна: 2013-02-27 18:02 (външна редакция)
 
Ако не е посочено друго, съдържанието на Wiki-то е лицензирано под следния лиценз: CC Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported


Terms of Service | Privacy and Security policies | Copyright © 2020 fengoffice.com