Translations of this page?:

Това е стара версия на документа!


Вход в системата

Стандартният екран за влизане в системата

Стандартният екран за влизане в системата е първото нещо, което се вижда, когато въведете адреса на вашата инсталация на Feng Office.

Възстановяване на забравена парола

Ако си забравите паролата, щракнете на връзката Забравена парола? на екрана за вход в системата. Ще се появи формуляр, с който можете да поискате да получите нова парола. Тъй като писмото, което ще получите, няма да е криптирано, трябва да смените временната парола веднага след като за първи път влезете с нея в своя потребителски профил.

Внимание: Можете да поискате изпращане на нова парола само на електронния адрес, с който потребителският ви профил вече е асоцииран в системата. На този адрес ще се получи новата парола. Ако получите съобщение за грешка, то вероятно сте посочили друг адрес за електронна поща в профила си във Feng Office.

Влизане в системата след изтичане на сесията

Ако за определен период от време не сте били активни, Feng Office ще ви изключи от системата по съображения за сигурност. Това се нарича изтичане на сесията. Можете отново да влезете в системата, използвайки следния диалогов прозорец, който се отваря автоматично:

Излизане от системата

Връзката за изход от системата се намира в горния десен ъгъл на екрана, точно до потребителското име:

Discussion

PLEASE NOTE: Comments to the wiki should only contain suggestions and questions that help us to improve the manual (and not the software). These comments will be deleted as soon as the information has been integrated into the manual.

Posts that do not contribute to the DOCUMENTATION of the project will be DELETED.

Ask QUESTIONS on the product here.
Report BUGS here.
Propose NEW FEATURES here.


Enter your comment
 
bg/login.1269263334.txt.gz · Последна промяна: 2013-02-27 18:02 (външна редакция)
 
Ако не е посочено друго, съдържанието на Wiki-то е лицензирано под следния лиценз: CC Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported


Terms of Service | Privacy and Security policies | Copyright © 2020 fengoffice.com